WEG MET NARE GEURTJES IN UW AUTO!

Of het nu gaat om nare geur van sigaretten, huisdieren of airco: sommige geurtjes kunnen hardnekkig zijn. 

Geur verwijderen gebeurt bij Car Care Groenlo met speciale apparatuur en producten. 

Bij een geurneutralisatie worden alle nare geurtjes in het interieur 100% verwijderd. Ook de bacteriën in de ventilatiekanalen van de luchtverversing of de airco ontsnappen niet aan deze behandeling. Een vereiste is wel dat het interieur eerst grondig moet worden gereinigd. Dit om de eventuele oorzaak van de slechte en nare geuren weg te nemen.

Na een uitgebreide interieur reiniging wordt er een speciale vloeistof in rookvorm in het interieur geblazen. De auto blijft nu gedurende 2 uur met gesloten deuren en ramen staan zodat het product zijn werk kan doen.  De vloeistof dat is omgezet in rookvorm heeft de capaciteit om alle slechte geuren op te nemen en zichzelf nadien te vernietigen. 

Uw auto is niet alleen fris, maar ruikt ook weer heerlijk fris!

EXTERIEUR

In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren. Zonlicht, het weer, regelmatig wassen, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige behandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.

INTERIEUR

Ook het interieur van een auto heeft te lijden van gebruik. Úw geluk: vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag, geuren…, Car Care Groenlo weet er raad mee. De cabine en ook de bagageruimte maken we in no-time als nieuw.

WIJ GAAN VERDER DAN EEN WASBEURT

verkoop en showroom klaarmaken van auto’s
sticker verwijder service
interieur herstellen, ontgeuren en schoonmaken
einde lease service
verzorging van uw cabriod
herstellen van doffe lampen

Overige onderdelen

Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

BEL 0544-487400
OF STEL HIER UW VRAAG:

Bolwerk 1, 7141 JM Groenlo | 0544 487400 | info@carcaregroenlo.nl

MEER INFORMATIE OPVRAGEN

Ik heb ook interesse in: