AUTOSCHADE! WAT NU?

Schade aan uw auto is altijd vervelend. Of het nu gaat om hagelschade krassen in de lak of een grote schade. U wilt altijd dat uw auto zo snel mogelijk vakkundig en veilig wordt hersteld. Dat alles soepel geregeld wordt, ook met uw verzekeraar. Én met 4 jaar garantie. Dat is precies waar Car Care Groenlo voor staat en jarenlange ervaring in heeft. Uw zorgelijke blik bij autoschade verandert bij Car Care Groenlo al snel in een glimlach bij oplevering.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR 

Ook wanneer wij niet op uw groene kaart staan vermeld repareren wij voor iedereen en voor elke verzekeraar alle soorten autoschades. Wij regelen de afhandeling met verzekering en schade-expert..

Mocht u door u verzekeraar of tussenpersoon naar een andere schadehersteller worden gestuurd vanwege een eigen risico of no-claim regeling,  dan is dat geen enkel probleem. Wij kennen deze regelingen en passen ze ook toe, voor elke verzekeraar.

EIGEN RISICO – VERVANGEND VERVOER

Kleine of grote schades, bij ons betaalt u het laagste eigen risico conform uw verzekeringspolis. In veel gevallen betaalt u zelfs géén eigen risico. Indien nodig staat er bij Car Care Groenlo zelfs kosteloos vervangend vervoer voor u klaar. Een uitstekende service, reparaties zijn van topkwaliteit en alles wordt voor u geregeld. Wat wilt u nog meer?  

DE HOGE KWALITEIT KUNNEN WIJ WAARBORGEN DOOR:

uitstekend opleidingsniveau en (bij)scholing
gebruik van equipment volgens de laatste stand der techniek
gecertificeerde bedrijfsprocessen
reparaties conform fabrieksvoorschriften
gebruik van originele onderdelen
milieuzorg, o.a. uitsluitend gebruik watergedragen lakken
streng gecontroleerde arbeidsomstandigheden

Onze beroepstrots vertaalt zich in zichtbaar beter resultaat. Een voorbeeld hiervan is het spuiten van een portier. Bij bepaalde kleuren is er al gauw sprake van kleurverschil. Wij passen daarom het zogeheten uitspuiten toe. Niet alleen de portier zelf maar ook de omgeving wordt aangepakt met de nieuwe lak. Zo is er geen kleurverschil.

AFSPRAAK MAKEN?
BEL 0544-487400
OF STEL HIER UW VRAAG:

Bolwerk 1, 7141 JM Groenlo | 0544 487400 | info@carcaregroenlo.nl