Heeft u autoschade in Winterswijk en wilt u dat het gehele traject in goede handen is? Wij van Car Care Groenlo helpen u. Als onafhankelijk autoschadebedrijf zorgen wij ervoor dat de afwikkeling met de verzekeraar van derden of met uw eigen verzekeraar in goede banen wordt geleid.

 

Wij werken voor u en niet voor de verzekeraar, waardoor wij zoveel mogelijk herstelmogelijkheden benutten. Daarnaast voorzien wij van de juiste informatie en advies en weet u of u de schade geheel kunt verhalen op de tegenpartij. U kunt contact opnemen met onze schadehulplijn 0544-487400 en zoeken de verhaalbaarheid van uw autoschade voor u uit.

U bent voorzichtig met uw auto en wilt deze niet door vreemden laten repareren. Uw auto is bij ons in goede handen. Wij beschikken over professionele, ervaren en goed opgeleide vakmensen met kennis van de nieuwste hersteltechnieken. Hierdoor zal het herstel van uw autoschade in Winterswijk voorspoedig verlopen. Om voor u inzichtelijk te maken of en wat de schade is aan uw auto, kunnen wij een gratis autoschadecheck voor u uitvoeren.

 

Gratis autoschadecheck

Weet u niet precies of u auto schade heeft opgelopen? Is het voor u onduidelijk wat er aan de hand is? Bij ons kunt u terecht voor een gratis (onafhankelijke) autoschadecheck. Bij autoschade in Winterswijk worden acht belangrijke onderdelen onder de loep genomen:
- Voertuig: onderhoudsstaat
- Carrosserie: deuken, krassen, scheuren en andere beschadigingen
- Barsten en sterren in de ruiten
- Verlichting: beschadigingen en montage
- Roestvorming en het gevaar van roestvorming
- Herstelde reparatie (resultaat na reparatie)
- Lakstand (egaliteit, glansgraad, gladheid)
- Banden: staat van slijtage (veiligheid)

 

Bedrijfsauto of personenauto lenen

Heeft u autoschade in Winterswijk en een leenauto nodig? Dat is geen probleem! Wij beschikken over een aantal bedrijfswagens en personenauto’s die u kunt lenen totdat de schade aan uw auto is hersteld.
 

Contact

Meer informatie over autoschade kunt u hier vinden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via 0544-487400 of kom bij ons langs aan de Bolwerk 1 in Groenlo.​

Autoschade Winterswijk

Volg ons:

Car Care Groenlo

Bolwerk 1

7141 JM Groenlo

 

0544 487400

info@carcaregroenlo.nl

 

0544-48 74 00 

Enter your text here

Enter your text here

 bel ons