Autoschade Haaksbergen

Heeft u eerste hulp bij autoschade in Haaksbergen nodig? Als onafhankelijk autoschadebedrijf kunt u van ons verwachten dat de zorg voor uw altijd voorop staat. Onze passie voor het vak en jarenlange ervaring op het gebied van autoschade service zorgt ervoor dat wij u kunnen voorzien van de juiste hulp. Heeft u een autoschade te melden, dan wilt u niets liever dan dat u ontzorgd wordt bij het gehele traject.

​Heeft u autoschade in Haaksbergen en is de schade niet te claimen bij derden, dan regelen wij dit voor u bij uw eigen verzekering. Daarbij werken wij niet voor de verzekeraar, maar voor u, en zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

U bent zuinig op uw auto. Daarom wilt u niet dat er zomaar onbekenden aan uw auto sleutelen. Car Care Groenlo bestaat uit een professioneel, betrouwbaar en vakbekwaam team van specialisten, zodat de schade aan uw auto met oog voor detail en precisie wordt hersteld. Weet u niet direct of alles in orde is met uw auto? Doe dan de gratis autoschadecheck.

Gratis autoschadecheck
Bij ons kunt u een gratis autoschadecheck laten doen, zonder dat u ergens aan vast zit. Met behulp van deze check-up weet u waar u waan toe bent en krijgt u een reële kijk op de schade. Dit niet alleen, u krijgt tevens inzicht in het waardebehoud van uw auto.

Van ons krijgt u een schaderapport betreffende de volgende acht onderdelen:
- Algehele staat van onderhoud
- Beschadigingen (carrosserie)
- Barsten en sterren (ruiten)
- Beschadigingen en montage van de verlichting
- (Gevaar van) roestvorming
- Herstelde reparatie (hoe ziet het eindresultaat eruit?)
- Lakstand (egaliteit, glansgraad en gladheid
- Banden (mate van slijtage)

Is er een leenauto beschikbaar?
U kunt bij ons terecht voor vervangend vervoer. Laat u uw autoschade in Haaksbergen bij ons herstellen, dan kunt u van ons een bedrijfsauto of een personenauto lenen. Deze staan voor u klaar.

Staan wij niet op uw groene kaart?
Dat is geen probleem! Ondanks dat wij niet op uw groene kaart staan, herstellen wij autoschades voor iedereen en voor elke verzekeraar. Uw autoschade in Haaksbergen handelen wij af met uw verzekeraar en schade-expert.

Heb je onze hulp nodig of wil je vrijblijvend bij ons langskomen voor een autoschadecheck? Maak een afspraak of kom gerust bij ons langs aan de Bolwerk 1 in Groenlo.

Volg ons:

Car Care Groenlo

Bolwerk 1

7141 JM Groenlo

 

0544 487400

info@carcaregroenlo.nl

 

0544-48 74 00 

Enter your text here

Enter your text here

 bel ons